Kdy a kam
-
Bertolt Brecht Zadržitelný vzestup Artura Uie
Čtvrtek 5.12 19:00 - Divadelní areál Bouda, České Budějovice
Politická komedie.
-
Mikulášský průvod
Čtvrtek 5.12 17:00 - Od hasičské zbrojnice v Netolicích
-
S diskožokejem Františkem Marešem o celebritách
STRAKONICE - Diskžokej František Mareš slaví v letošním osmičkovém roce hned dvě výročí. Jednak čtyřicet let na scéně a jednak pětitisící… -
Otázky a odpovědi ze světa realit
Jakmile začne sluníčko hřát, nejenže vše rozkvete, ale probudí se v lidech i touha stavět. Otázka zní kde, co, jak a hlavně na jakém… -
Blog jihočeské kuchařky Karolíny: Z odpalovaného těsta není třeba mít strach. Vyzkoušejte můj dezert
Sladké věnečky s ovocem, větrníky s karamelem nebo spousta dezertů z francouzské a italské kuchyně mají jedno společné – odpalované těsto.… -
Pod značkou Albi najdete rukopis návrhářky Alžběty Vláškové z Písku
Alžběta Vlášková je mladá a nadějná módní návrhářka a malířka z Písku, která si jde cílevědomě za svým snem. Má vlastní značku oblečení… -
Otázky a odpovědi ze světa realit
Vážení čtenáři, dovolte mi, abych se vám krátce představil. Jmenuji se Richard Kašpar a jsem certifikovaný realitní makléř … -
Tradiční thajské nudle Pad Thai dokáží provonět i naši kuchyni
TÁBOR/CHIANG MAI - Během téměř tří týdnů mé dubnové dovolené jsem cestovala po Thajsku. Kromě Bangkoku a několika jižních ostrovů jsem… -
Blog jihočeské kuchařky Karolíny: Chřestová sezona je tu
Chřestová sezona je v plném proudu, proto by byla škoda, abychom si neukázali, jak na chřest neboli špargl. Chřest totiž dovede pěkně… -
Blog jihočeské kuchařky Karolíny: Něco jarně lehkého - salát s kuskusem a grilované kuře
Dnes trochu uhneme od typických jihočeských jídel a zpestříme si oběd něčím barevným a lehkým. Jaru všeobecně sluší zelená, tak se pustíme… -
Jarka Kuchařová: V životě je moc důležité, aby člověk co nejlépe poznal sám sebe
TÁBOR – Práce Jarky Kuchařové se pohybuje v oblasti intuice, v oblasti ne úplně jednoduše uchopitelných věcí. Věci, na které si nemůžeme… -
Kuchařský blog Daniely: Velikonoce po italsku. Neapolský moučník bude chutnat kdykoliv
Ahoj všem čtenářům! Tak máme za sebou Velikonoce, já i krátkou návštěvu v Milevsku, a teď se pokusím přiblížit alespoň trochu velikonoční… -
Etiketa není pro snoby. Dělá život krásnější
Pokračujeme v seriálu s odbornicí na etiketu Petrou Kurschovou. -
Blog jihočeské kuchařky Karolíny: Dobroty z výletu
Už delší dobu se mi v hlavě honil nápad někam zapisovat zajímavá místa, o která by jsem se chtěla podělit s ostatními, kteří také rádi…