banner3
Jižní Čechy TEĎ - nejrychlejší zprávy z regionů
 
 
 

Kdy a kam

  • Noční prohlídka města Vimperk

    středa 17.7 20:00 - Vimperk, sraz na parkovišti u parku (Auto JaMra)

    Noční komentovaná prohlídka s průvodcem.

  • Eliška Kotlínová - Písecké kulturní léto 2019

    středa 17.7 19:00 - Písek, Palackého sady

    Koncert.

Zobrazit všechny události
 

Jihočeské házenkářské mládí bojovalo v Milevsku

MILEVSKO – Za účasti všech jihočeských házenkářských oddílů, které se věnují i výchově mládeže, proběhl v sobotu 10. března další z tradičních turnajů v Milevsku, kde se hráči a trenéři setkávají každoročně dvakrát za sezonu. Pořádající oddíl HC Milevsko přivítal na turnaji v miniházené kategorií přípravek a minižactva 4+1 přátele z Českých Budějovic, Jindřichova Hradce, Písku, Strakonic, Třeboně a nově také z Protivína, kde se po několikaleté odmlce házená opět probudila. Do turnaje zatím nasadili házenkáři z Písecka jedno družstvo v kategorii miníků. Domácí klub pod vedením stále se rozrůstajících trenérských týmů vyslal do boje dvě družstva přípravek a tři miníků, z toho jedno vyloženě chlapecké. Jak je na turnaji zvykem, výsledky se nepočítaly – za svou bojovnost, nasazení a krásné akce vyhráli všichni!

Letošní vyhlášení výsledků a předávání bohatých cen vyšperkoval svou účastí také starosta Milevska Ivan Radosta, který všechny malé házenkáře přivítal a zároveň také ocenil jejich píli, protože házená podle jeho slov patří k vůbec nejtěžším sportům ze všech.

Další zajímavosti z turnaje přineseme ve středečních novinách. O své názory se s Milevskými novinami podělila také hlavní trenérka minižactva Lucie Kosobudová, která popíše, jak vlastně trenéři v období chřipek skládali své týmy, za jakým účelem se vůbec podobné turnaje v Milevsku každoročně konají, nebo co říká na současnou základnu HC Milevsko.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace