DOBROTY: Broskvové muffiny ze špaldové mouky - Jižní Čechy Teď!
5. 7. 2022 12:59

DOBROTY: Broskvové muffiny ze špaldové mouky

Vydrží dlouho vláčné a jsou rychle hotové. Stačí smíchat několik ingrediencí a za půl hodiny je voňavé vyndáváte z trouby. Upečte si broskvové muffiny.

DOBROTY: Broskvové muffiny ze špaldové mouky - Jižní Čechy Teď!

Předehřejte si troubu na 180 stupňů.

Připravte si košíčky na muffiny.

Jedno celé vejce prošlehejte metličkou s 60 g třtinového cukru, přilijte 220 ml mléka a 60 g rozpuštěného másla.

Ve druhé míse promíchejte 180 g polohrubé mouky, 70 g celozrnné hladké špaldové mouky a 1 prášek do pečiva.

Sypkou směs přidejte k té tekuté, promíchejte a plňte košíčky. Do těsta vždy zatlačte několik kousků nakrájených broskví.

Pečte 30 minut.

Dobrou chuť!

Petra Novotná
Petra Novotná

Diskuse k článku

Pro přidávání komentářů je nutné se přihlásit / registrovat.