DOBROTY: Broskvové muffiny ze špaldové mouky

Vydrží dlouho vláčné a jsou rychle hotové. Stačí smíchat několik ingrediencí a za půl hodiny je voňavé vyndáváte z trouby. Upečte si broskvové muffiny.
Předehřejte si troubu na 180 stupňů.
Připravte si košíčky na muffiny.
Jedno celé vejce prošlehejte metličkou s 60 g třtinového cukru, přilijte 220 ml mléka a 60 g rozpuštěného másla.
Ve druhé míse promíchejte 180 g polohrubé mouky, 70 g celozrnné hladké špaldové mouky a 1 prášek do pečiva.
Sypkou směs přidejte k té tekuté, promíchejte a plňte košíčky. Do těsta vždy zatlačte několik kousků nakrájených broskví.
Pečte 30 minut.
Dobrou chuť!
Diskuse k článku