DOBROTY: Vláčná bábovka z podmáslí

Moučník, na kterém není nic složitého a který zaručeně vždy potěší všechny, včetně návštěvy. Bábovka s podmáslím je vláčná a krásně voní.
Předehřejte troubu na 180 stupňů.
Formu na bábovku (Ø 22-24 cm) vymažte olejem a vysypejte hrubou moukou.
V míse smíchejte 200 gramů podmáslí, 200 gramů hladké mouky, 200 gramů cukru krupice, 3 vejce, 1 balíček vanilkového cukru, 1 balíček kypřicího prášku do pečiva a 100 gramů oleje.
Těsto přelijte do předem vymazané a moukou vysypané bábovkové formy a pečte v troubě 40 minut.
Po upečení nechte vychladnout a poté podávejte.
Dobrou chuť!
Diskuse k článku