Jižní Čechy TEĎ - nejrychlejší zprávy z regionů
 
 
 

Kdy a kam

  • České pletařství a jeho výrobky posledních 30 let očima odborníka

    Čtvrtek 18.4 16:00 - Písek, Prácheňské muzeum

    Přednáší Ing. Radek Sobotka, Jitex COMFORT, s. r. o.

  • Senior večer

    Čtvrtek 18.4 17:00 - Písek, KD

    Zahraje Johny Band.

Zobrazit všechny události
 

Nejlepší restaurace na jihu Čech? Goldie v Hotelu Nautilus v Táboře!

Martin Svatek opatruje v restauraci Goldie fotografii svého guru, jímž je francouzský mistr kuchař Paul Bocuse. Táboráky ale učí užívat si jídlo, oceňovat kvalitu a zajímat se o trendy právě Martin Svatek.  , Autor: L. Kolářová

Martin Svatek opatruje v restauraci Goldie fotografii svého guru, jímž je francouzský mistr kuchař Paul Bocuse. Táboráky ale učí užívat si jídlo, oceňovat kvalitu a zajímat se o trendy právě Martin Svatek.     Autor: L. Kolářová

TÁBOR - Obrovský úspěch zaznamenala v uznávaném žebříčku českých restaurací Grand Restaurant - Maurerův výběr táborská restaurace Goldie v Hotelu Nautilus na Žižkově náměstí. Je desátá z TOP 100 českých a moravských restaurací! Žebříček byl zveřejněn minulý týden a v první desítce dominují známé pražské restaurace jako Zlatá Praha v Intercontinentalu, La Degustation Bohéme, Terasa U Zlaté studně nebo restaurace Alcron, která zvítězila. Úspěch táborské restaurace, kterou vede člen národního týmu kuchařů Martin Svatek, je mimořádný. V první stovce není žádná jiná restaurace v Jihočeském kraji s jedinou výjimkou - tou je restaurace Šupina v Třeboni, která zaujala 99. příčku.

 

Restauarce navštěvují hodnotitelé anonymně a zveřejnění výročního hodnocení nejlepších a nejzajímavějších tuzemských restaurací, jehož iniciátorem je Pavel Maurer, se každoročně očekává s velkým napětím. Přečtěte si, čím táborská restaurace Martina Svatka zabodovala. Aktuálně je také zapojena do akce Grand Restaurant Festival, která každoročně trvá od 15. ledna do konce února a přední české restaurace během této doby nabízejí ochutnávky svého menu za výhodné ceny. Najdou se nadšenci, kteří během těchto týdnů stihnou objet řadu restaurací v republice, aby si dopřáli kulinářský zážitek. Výběr přihlášených restaurací s jejich nabídkou stejně jako kompletní žebříček TOP 100 najdete na www.grandrestaurant.cz.

 
A zde už slíbený komentář k 10. příčce hotelu Nautilus:
 
Žižkovo náměstí 20
Tábor 
390 01
7–23, po–čt, 7–24, pá, 8–24, so, 8–22, ne

  380 900 901

Kuchyně:
česká, mezinárodní, regionální
Zvláštnost:
Vysoké stropy na elegantních sloupech, moderně řešená bohatá výzdoba, zrcadla a sochy od místních řemeslníků i známých českých umělců. Kreativní je i chef pan Svatek, který připravuje unikátní pokrmy a organizuje skvělé kulinářské akce.
 
 
Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace