Na pomoc hostinským a štamgastům pro radost. Poukázky na pivo nebo jídlo v lepších časech jako dárek - Jižní Čechy Teď!




Na pomoc hostinským a štamgastům pro radost. Poukázky na pivo nebo jídlo v lepších časech jako dárek - Jižní Čechy Teď!
18. 12. 2020 19:42

Na pomoc hostinským a štamgastům pro radost. Poukázky na pivo nebo jídlo v lepších časech jako dárek

MILEVSKO – Restaurace se ode dneška znovu zavřely – tedy ty, které proti vládním opatřením nerevoltují. Prodávat lze pouze jídlo a nealkoholické nápoje z okénka. Hostinští už mají zkušenost, že tímto způsobem dosahují jen malé části z obvyklých tržeb. Jejich problémy se dál prohlubují. Pomocnou ruku ale mohou podat a také podávají příznivci svých restaurací a hospůdek. Nakupují jako vánoční dárky poukázky na budoucí pivo, rodinné obědy nebo večeře v lepších časech.

Na pomoc hostinským a štamgastům pro radost. Poukázky na pivo nebo jídlo v lepších časech jako dárek - Jižní Čechy Teď!

„Prodáváme takové vouchery a lze je koupit i v otevřeném okénku. Rád bych naše hosty ujistil, že pokud mají poukázky s termínem, který vypršel nebo brzy vyprší, nemusí si se obávat, že by jim propadly. Platí pořád,“ vzkazuje Dominik Horák z milevské Tankovny.

U Broučka v Milevsku prodávají vouchery v hodnotě 500 korun. I tady je lze koupit jako dárek, okénko bude otevřeno ještě od pondělka 21. do středy 23. prosince, pak po Vánocích od 28. do 30. prosince. To už ale bude na nákup vánočního dárku pozdě.

V restauraci milevského Sporthotelu vyrobí zájemcům dárkový poukaz v libovolné hodnotě. I tady lze koupit poukaz na pivečko nebo jídlo v lepších časech. Poukazy se prodávají v okénku – to je otevřené o víkendu 19. a 20. prosince od 11 do 14 hodin, od pondělka 21. do středy 23. prosince pak 10.30 do 13.30 hodin. Okénko se pak znovu otevře i po Vánocích od 28. prosince a v provozu bude i na Silvestra.

Poukázky jako dárek pro příznivce restaurace Stodola mohou jejich blízcí také pořídit. Nabízejí je tu od hodnoty 200 do 2000 korun.

Libuše Kolářová
Libuše Kolářová

Diskuse k článku

Pro přidávání komentářů je nutné se přihlásit / registrovat.