Píseckému Hotelu U Kapličky je 27 let

„Před 27 lety jsme začínali s několika pokoji a malou vinárnou“ uvádí Jaromír Grégr st., který s pomocí celé rodiny vybudoval hotelový komplex s nyní nově zrekonstruovanými pokoji, restaurací a krásnou terasou, konferenční místností a nově také s grilovacím koutem.
„Jsem velice ráda za to, co se nám podařilo vybudovat a co se nyní snažíme posouvat stále kupředu“ říká Kateřina Bernasová, ředitelka hotelu. Za zmínku určitě stojí nový vzhled a směr restaurace, o který se zasloužil nový šéfkuchař Roman Dolejš. „Chceme propojit jihočeskou gastronomii s moderními trendy v této oblasti. Budeme více využívat špičkové hovězí maso z vlastní biofarmy v Maleticích, další suroviny nám budou dodávat zejména lokální dodavatelé a přicházíme i s nabídkou vynikajících vín, domácích limonád a dalších skvělých pochoutek“ doplňujeRoman Dolejš.
Právě maletické hovězí maso bude hrát hlavní roli v rámci oslavy narozenin hotelu, která proběhne (pokud nám to počasí dovolí) v sobotu 13. června od 11:00 v Hotelu U Kapličky.
Přijďte společně s námi oslavit narozeniny našeho hotelu a ochutnejte vynikající steaky, grilované ryby nebo klobásky od místních dodavatelů. Jste srdečně zváni!
Přijďte s námi oslavit a ochutnejte vynikající steaky, grilované ryby nebo klobásky od místních dodavatelů. V sobotu 13. června od 11 hodin v Hotelu U Kapličky.
Budějovická 2440, Písek
www.hotelukaplicky.cz
Facebook: ukaplickypisek
Instagram: ukaplickypisek
-pi-
Diskuse k článku