Ranč Esadera – ideální zastávka při výletu pěšky i na kole nejen z Písku






















„Otevřeno máme denně, na čepu jsou naraženy minimálně tři druhy piva, jídlo vaříme z kvalitních surovin od regionálních dodavatelů, dbáme na to, aby se k nám zákazníci vraceli pravidelně.“ říká majitel Martin Valenta.
Každý den zde jsou pro ubytované hosty připravené dvě hotovky – jedna je bazmasá. Ochutnat je zde možné například nakládané sýry, grilovanou panenku na hříbkách, candáta nebo třeba Caesar salát a další dobroty z aktuální nabídky, nechybí ani domácí dip třeba k batátovým nebo zeleninovým hranolkám.
Samozřejmostí jsou domácí dezerty, jako Panna Cotta, ovocné koláče, tvarohové poháry nebo horké maliny a borůvky. Zaujmout mohou návštěvníky také například domácí limonády.
„Lidé, kteří si nejsou jisti, co je u nás čeká, by se měli podívat na recenze, které nám hosté píší na Facebooku nebo na Googlu,“ říká Martin Valenta.
www.rancesadera.cz
Otevírací doba restaurace je od 11 do 22 hodin (často i déle), jídlo si zákazníci mohou objednat do 21 hodin.
Majitelé Easadery lákají hosty také na nevšední podívanou v podobě kynologického výcviku. „Areál je hojně využíván kynologickými skupinami, takže když budete mít štěstí, lze zde vidět nácvik atraktivních psích disciplín,“ jmenuje Valenta.
V areálu je navíc dostupné ubytování v pokojích a chatkách, celkem je tu 90 lůžek „Chatky jsme zrekonstruovali tak, že i v mínus 20 stupních Celsia v nich udržíme pokojovou teplotu. Areál je proto ideálním místem například pro firemní akce, večírky, školení nebo teambuilding,“ říká Martin Valenta.
Historie objektu, kde dnes funguje Ranč Esadera, sahá do 70. let minulého století, kdy zde fungoval dětský tábor. V roce 2010 došlo k výrazné rekonstrukci a přestavbě objektu na moderní rekreační areál.
Pavel Pechoušek/-pi-
Diskuse k článku