Šéfkuchař Martin Svatek jede vařit na EXPO do Japonska

TÁBOR – Od poloviny dubna do poloviny října hostí japonské město Ósaka světovou výstavu EXPO 2025. Součástí českého pavilonu je i restaurace, kam Národní tým kuchařů a cukrářů České republiky vysílá své nejlepší reprezentanty. V neděli 24. srpna odletí do Japonska vařit člen národního týmu a šéfkuchař Restaurantu Mace v táborském hotelu Palcát Martin Svatek.
Chcete vědět, jak se chystá na tento úkol, jaké menu plánuje, kdo jsou hosté, kteří do české restaurace přicházejí? To vše i další zajímavosti prozradil Martin Svatek moderátorce Libuši Kolářové v rozhovoru pro JčTEĎ-TV během návštěvy v jeho tuzemském království – v restaurantu Mace.
Rozhovor si můžete poslechnout od neděle 17. srpna v premiéře v 9 hodin dopoledne.
Diskuse k článku