Svatomartinské hody v Hotelu Smrž přinášejí tradice na talíři - Jižní Čechy Teď!




Svatomartinské hody v Hotelu Smrž přinášejí tradice na talíři - Jižní Čechy Teď!
před 2 hodinami

Svatomartinské hody v Hotelu Smrž přinášejí tradice na talíři

Zobrazit galerii (2)
Svatomartinské hody v Hotelu Smrž přinášejí tradice na talíři

Poctivé jídlo k svátku svatého Martina neodmyslitelně patří a Hotel Smrž v Sepekově připravil pro milovníky dobrého jídla tradiční svatomartinské menu. Podávat se bude ve dnech 15. a 16. listopadu v restauraci Dvorek.


Svatomartinské hody v Hotelu Smrž přinášejí tradice na talíři - Jižní Čechy Teď!

PR článek

Na uvítanou si hosté připijí sklenkou svatomartinského vína dle vlastního výběru. Jako předkrm se bude podávat paštika z husích jater s hruškovým chutney a omáčkou z pečených hrušek, doplněná domácí pletýnkou a polévka tradiční husí kaldoun.
Hlavní chod bude čtvrtka pečené posvícenské husy, připravená na jablkách a kmínu, servírovaná s červeným zelím a variací knedlíků. Cena svatomartinské nabídky je 790 Kč.
Sladkou tečkou za slavnostním menu mohou být lívanečky s jahodovým žahourem a vanilkovým tvarohem.

„Svatomartinské menu jsme nabízeli i v předchozích letech a je o něj velký zájem, proto doporučujeme rezervovat si stůl na telefonním čísle 773 739 895,“ dodává Kateřina Skalická.

Nabídka platí do vyprodání zásob.

 

Michaela Neumannová
Michaela Neumannová

Diskuse k článku

Pro přidávání komentářů je nutné se přihlásit / registrovat.