Svatomartinské hody v Hotelu Smrž přinášejí tradice na talíři
Poctivé jídlo k svátku svatého Martina neodmyslitelně patří a Hotel Smrž v Sepekově připravil pro milovníky dobrého jídla tradiční svatomartinské menu. Podávat se bude ve dnech 15. a 16. listopadu v restauraci Dvorek.
PR článek
Na uvítanou si hosté připijí sklenkou svatomartinského vína dle vlastního výběru. Jako předkrm se bude podávat paštika z husích jater s hruškovým chutney a omáčkou z pečených hrušek, doplněná domácí pletýnkou a polévka tradiční husí kaldoun.
Hlavní chod bude čtvrtka pečené posvícenské husy, připravená na jablkách a kmínu, servírovaná s červeným zelím a variací knedlíků. Cena svatomartinské nabídky je 790 Kč.
Sladkou tečkou za slavnostním menu mohou být lívanečky s jahodovým žahourem a vanilkovým tvarohem.
„Svatomartinské menu jsme nabízeli i v předchozích letech a je o něj velký zájem, proto doporučujeme rezervovat si stůl na telefonním čísle 773 739 895,“ dodává Kateřina Skalická.
Nabídka platí do vyprodání zásob.



Diskuse k článku