Táborský Festival chleba doplnil zdravý guláš - Jižní Čechy Teď!
9. 4. 2016 20:05

Táborský Festival chleba doplnil zdravý guláš

Táborský Festival chleba doplnil zdravý guláš
Táborský Festival chleba doplnil zdravý guláš
Táborský Festival chleba doplnil zdravý guláš
Zobrazit galerii (5)
Táborský Festival chleba doplnil zdravý guláš
TÁBOR - Druhý ročník Festivalu chleba uspořádal dnes v sále společenského centra Univerzita táborský AromaClub Jaroslavy Vomáčkové a Petra Pospíšila spolu s Martinem Dvořákem. Současně vyhlásili soutěž o nejlepší domácí chléb. Setkala se s ohlasem i úspěchem. Loni na první ročník dorazilo pět soutěžních chlebů, tentokrát osmnáct.

 

Kromě nabídky z oblasti zdravé výživy a dalších zdraví prospěšných produktů čekaly na návštěvníky také přednášky. „Mám akce Jarky Vomáčkové moc ráda. Přednášky mají úžasnou atmosféru. Mě nejvíc zaujala přednáška o koření,“ svěřila se Olga Kosová z Vlásenice. A pochválila i všechny soutěžní chleby. Řada návštěvníků využila nabídky, že si mohou vzorky chlebů odnést v sáčku domů, nakonec zbyly jen vymetené talíře. 

Zájemci mohli ochutnat také makrobiotický guláš, který uvařil Petr Pospíšil. Místo masa v něm byly kousky tofu. Akci si nenechalo ujít na 70 návštěvníků.   

V Táborsku si ve středu můžete přečíst, čí chléb vyhrál u poroty a u publika a také co dalšího chystá táborský AromaClub.  

Diskuse k článku

Pro přidávání a zobrazení komentářů je nutné se přihlásit / registrovat.