DOBROTY: Fazolový guláš s klobásou

Rychlá večeře, když není v týdnu moc času a všichni mají velký hlad.
Rychlá večeře, když není v týdnu moc času a všichni mají velký hlad.
Nakrájejte si najemno jednu cibuli a osmahněte ji na oleji společně se dvěma klobásami (nebo buřty).
Až budou ingredience dostatečně opečené, zaprašte je mletou červenou paprikou, přidejte rajský protlak, lžičku mletého kmínu a vše promíchejte. Zalijte litrem vývaru.
Až se začne vše vařit, přidejte plechovku bílých fazolí (slitých), osolte, opepřete, případně můžete zahustit hladkou moukou.
Úplně nakonec přidejte prolisovaný stroužek česneku a lžičku sušené majoránky.
Podávejte s chlebem.
Dobrou chuť!
Diskuse k článku